2019-09-03 – Overleg Eigen Haard

Op maandag 02-09-2019 heeft het bestuur van de B.C. Nijl een gesprek gehad met de regio opzichter van Eigen Haard inzake de problematiek van de hal en de daar gestalde scootmobielen (aansluitingen)

Allereerst hebben wij onze zorgen uitgesproken over het lukraak bijplaatsen van stekkerkastjes zonder overleg met de B.C. Nijl. Dit resulteert in een ‘wildgroei’ aan plekken voor scootmobielen. Zelfs zo, dat het ‘bankje voor ouderen’ wat tijdelijk weggenomen was omdat het reparatie behoefde nadat het – waarschijnlijk door hangjeugd – vernield was.

Aangezien het bankje niet meer te repareren is heeft de opzichter toegezegd de problematiek van de aansluitpunten t.b.v de scootmobielen te gaan onderzoeken en een nieuw bankje te plaatsen.

Als volgende punt hebben wij onze verbazing uitgesproken dat – zonder enig overleg – er scootmobielen in de hal (hallen) zijn geplaatst.
Natuurlijk moeten ze ergens staan, maar de hal is een gemeenschappelijke ruimte waar 50 bewoners de kosten van betalen.
Het lijkt alsof Eigen Haard een meter van uw slaapkamer afhaalt, welke u niet meer mag gebruiken.

Wie terugdenkt aan onze gezellige en zeer sociale nieuwjaarsbijeenkomst begin januari zal kunnen begrijpen dat wij deze ruimte erg missen.
Ook is er bijna geen plek meer voor de kerstboom c.q. versiering.
Ook hiervoor toonde de opzichter begrip.