2019-02-21 – Lekkage bij Aquarius-flat

Diep triest – Alsof deze mensen de afgelopen jaren al niet genoeg ellende hebben ervaren!

Amstelveen – De lekkage die vanmiddag ontstond in de Aquarius-flat aan Watercirkel in de Amstelveense wijk Groenelaan is uitgelopen op een drama.

De lekkage die vanmiddag werd ontdekt in een appartement op de 5e etage bleek zo groot dat de etages eronder grotendeels onder water zijn gelopen; diverse bewoners moeten worden geevacueerd en worden vannacht in een hotel ondergebracht. Diverse gangen van het flatcomplex staan onder water en het water drupt tot op de begane grond naar beneden.

Burgemeester Bas Eenhoorn was snel ter plaatse om de getroffen bewoners – van wie een aantal behoorlijk over stuur zijn – een hart onder de riem te steken. Ook een vertegenwoordiger van Eigen Haard kwam ter plaatse.